Advertentie
De allerbeste beer

De allerbeste beer

3
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 2
Junior   Topics 0
In De allerbeste beer vraagt Beer zich af wat voor beer hij eigenlijk is. Een lief prentenboek van Greg Gormley en David Barrow.

Beer
Beer is een lieve kleine beer. Maar wat voor soort beer is hij eigenlijk? Om dat uit te zoeken gaat hij op bezoek bij allerlei soorten beren in de wereld. Is hij een grizzlybeer, een brilbeer, een ijsbeer, of toch een doodgewone, saaie beer? De kleine Nina vindt van niet, en heeft een oplossing waar ze allebei blij van worden.

Greg Gormley & David Barrow
De allerbeste beer is een lief prentenboek van de hand van Greg Gormley. De illustraties zijn gemaakt door David Barrow, de illustrator van Heb jij misschien Olifant gezien? Dit boek werd bekroond met een Zilveren Penseel en heeft in de Prentenboek TopTien gestaan.
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
32
Uitgeverij
Gottmer
Laatste editie
24 september 2019
ISBN
9789025771560
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

vriendschap kan tussen iedereen

door: rbbrleest 2 likes
‘Beren van de wereld’ is een boek op het sfeervolle omslag van ‘De allerbeste beer’. In dit rode boek zoeken Beer en Nina naar welke beersoort Beer is. Een moeilijke, grote vraag die ook wordt gesteld door Nina. Het boek geeft geen duidelijk antwoord, misschien kan een echte beer vertellen...

De allerbeste beer

door: Jufelsie 1 like
Op een dag ontmoet Nina een hele lieve kleine beer. Beer is aan het uitzoeken wat voor een beer hij eigenlijk is. Daarvoor gaat hij op pad. Nina zwaait hem uit. Op zijn tocht ontmoet Beer verschillende beren: een Grizzlybeer, een ijsbeer, een Brilbeer en een honingbeer. Hij ontdekt overeenkomsten,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook