Advertentie
De Brug der Getijden 7 - De Verloren Legioenen

De Brug der Getijden 7 - De Verloren Legioenen

0
Rank 8538 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
De Verloren Legioenen is het zevende deel van David Hairs De Brug der Getijden, en concludeert samen met Het Keren van het Tij de reeks.

Voor de mislukte magiër Alaron en zijn gezel Ramita, de weduwe van de magiër die de Maanvloedbrug bouwde, is het ondenkbare gebeurd: ze zijn de Scytale van Corineus kwijt. Bovendien is een van Ramita’s pasgeboren zonen ontvreemd door hun dodelijkste vijanden.

In Javon is Cera Nesti vrijgelaten, en ze is vastbesloten iets te verzinnen om de overweldigende macht van het Rondiaanse koninkrijk aan te pakken. Maar tussen haar en haar doel staan een groep levensgevaarlijke huurmoordenaars die hun eigen dodelijke spelletje spelen.

In het Oosten moeten de Verloren Legioenen van Seth Korion en Ramon Sensini, verraderlijke wegen trotseren om in veiligheid te komen. Ze dragen geheimen bij zich die wel eens het einde van de keizer kunnen betekenen.
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Aantal pagina’s
572
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff Fantasy
Laatste editie
26 november 2020
ISBN
9789024591879 , 9789024591886
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic