Advertentie

De Club van 72

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Lindsey werkt in een oude, stoffige lampenfabriek en doet zijn werk met twee vingers in de neus. Hij slijt zijn dagen met kantoorhumor en koffie drinken. Hij speelt in een band, droomt van een carrière in de muziek, maar onderneemt geen stappen. Medebandlid Magnus wijst hem erop dat het bij grootpraat blijft. Maar Lindsey heeft wel degelijk een plan: muziek schrijven in de baas zijn tijd. Magnus voert de druk op en daagt hem uit voor een weddenschap. Hij haalt de inspiratie uit de Club van 27: de club van beroemde muzikanten die overleden op 27-jarige leeftijd. Degene die het als eerste lukt een hit te schrijven vóórdat ze 27 worden, wint. Ontwikkelingen binnen de band én in de liefde zorgen voor een vliegende start. Op zijn werk maakt zijn nieuwe manager indruk. Met zijn connecties in de muziekwereld zou hij weleens veel voor Lindsey kunnen betekenen. En wat moet die ‘Geezer’, een slonzig figuur dat Lindsey continu lastigvalt, toch van hem?

De Club van 72 zit vol flauwe humor, nutteloze muziekfeitjes en scherpzinnige observaties. Achter een gordijn van onbenulligheden schuilt een verhaal van een zoektocht naar een plaats in de samenleving. Het gaat over liefde, verraad en bovenal vriendschap.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
302
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
09 februari 2021
Laatste editie
09 februari 2021
ISBN
9789464186192


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door JoepGommeren
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: De Club van 72

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken