De Cock en de dood in gebed (70)
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 8 4 25 3 38 2 3 1 0

De Cock en de dood in gebed

74

Gelezen 94 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 18 Favoriet 1 Recensies 2
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 2   Topics 0

Een junk die gearresteerd is voor een beroving vertelt De Cock dat hij het geld nodig heeft voor de verslaving van zijn vriendin. Hij bekent ook dat zij vijftigduizend euro heeft beloofd aan degene die haar vader vermoordt, zodat zij met het geld van de erfenis kan afkicken.

Midden in het verhoor stormt Vledder de recherchekamer binnen. In de Keizersgracht drijft een waterlijk. De schoenveters van de dode zijn aan elkaar gebonden en de vingers van zijn gevouwen handen zijn met krachtige lijm aan elkaar geplakt.

Wanneer er opnieuw een dode wordt gevonden met vastgelijmde handen, weet De Cock zeker dat het slachtoffer niet in gebed verzonken was toen het noodlot toesloeg. Maar welke minder vrome motieven zitten er achter deze moorden?

In deze zeventigste en laatste 'De Cock', waarin de lezer de oude rechercheur van de Warmoesstraat door en door denkt te kennen, stelt Baantjer zijn lezers opnieuw voor een verrassende ontknoping.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Detective
Streek- en familieromans
Serie
De Cock (70)
Uitgeverij
de Fontein
Eerste editie
03 oktober 2008
Laatste editie
31 januari 2009
ISBN
9789026122811 , 9789026126215 , 9781132393062
Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie
Kees de Bree Auteur

Mooi slotakkoord

door: Kees de Bree 1 like
Het is definitief voorbij, het wachten op de nieuwe Baantjer. Met het 70e deeltje De Cock en de dood in gebed is het allerlaatste avontuur van de vermoeide speurder te boek gesteld. Appie Baantjer houdt ermee op. En dat roept een nostalgisch gevoel op dat zich tijdens het lezen constant vertaalt in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De Cock en de dood in gebed

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken