Advertentie
De Cock en de sluimerende dood (deel 42)

De Cock en de sluimerende dood

23
Rank 3985 Gelezen 44 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

Een oude vrouw verdwijnt tussen Purmerend en Amsterdam. Op een architect worden drie kogels afgevuurd. En er is ook nog een oude man verdwenen. Familieleden van de drie genoemden reageren of verdrietig, of verbaasd of ongerust. Rechercheur De Cock (met ceeooceekaa) van het Amsterdamse bureau Warmoesstraat komt met zijn medewerker Vledder in en wespennest terecht en begeeft zich zelf op vreemd terrein (Purmerend, Enkhuizen en Medemblik) om eruit te komen. Beide rechercheur raken in een schimmenrijk het spoor volkomen bijster. Nog nooit heeft De Cock zo'n bizarre zaak gehad.

Genre
Thrillers & Spanning
Serie
De Cock (42)
Uitgeverij
de Fontein
Laatste editie
31 oktober 2009
ISBN
9789026106644 , 9789026125515
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

door: fillemoneke 1 like
het is een vlot boek met toch wel veel punten die later in het boek worden aangehaald. de voorkaft is toch wel sober. de personages zijn beperkt. de verhaallijn zit goed. met toch wel een goed einde. Sommige passages in het boek konden weggelaten worden en andere passages konden nog meer uitgediepd...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook