Advertentie

De dieren van Lockwood Manor

22

Rank 219 Gelezen 24 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 91 Favoriet 0 Recensies 14
Literatuur & Romans Artikelen 1 Spots 1   Topics 0

Augustus 1939. Vanwege het uitbreken van de oorlog krijgt de dertigjarige Hetty Cartwright de opdracht om alle opgezette dieren van een natuurhistorisch museum in Londen te evacueren naar Lockwood Manor. Het oude en vervallen landhuis is echter volledig ongeschikt als bewaarplaats voor de waardevolle collectie. De driftbuien van lord Lockwood en een muizen- en rattenplaag bezorgen Hetty slapeloze nachten. Maar als de dieren op onverklaarbare wijze worden verplaatst, of zelfs compleet verdwijnen, begint Hetty helemaal onrustig te worden. Ze heeft het gevoel dat iets, of iemand, haar door de donkere gangen achtervolgt. Lucy, de dochter van lord Lockwood, lijkt de sleutel te zijn tot alle geheimen van Lockwood Manor. Ze heeft last van ernstige paniekaanvallen en woont al jaren afgezonderd in het landhuis na de dood van haar moeder.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Cargo
Eerste editie
07 mei 2020
Laatste editie
24 september 2020
ISBN
9789403186702 , 9789403117010 , 9789403187303


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (14)

Keuze van de redactie
mjvanholsteijn Hebban Recensent

Ouderwets in de beste zin van het woord

door: mjvanholsteijn 1 like

Voor degenen die Jane Healey niet kennen: niet getreurd. Ze is een nog relatief jonge en nieuwe auteur, maar dat wil niet zeggen dat ze met haar schrijven nog niets heeft bereikt. Ze deed mee aan een programma 'Creatief schrijven' aan de CUNY Brooklyn College, waarbij ze veel persoonlijke...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De dieren van Lockwood Manor

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.