Advertentie

De dolende god

1
Rank 1695 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Eustis de vagebond was ooit een sater en gezel van de god Dionysos, maar sinds een akkefietje met de godin Artemis leeft hij onder de mensen. Op een dag krijgt hij van Hekate de kans terug te keren naar de godenwereld in ruil voor een sfinx. Eustis gaat op pad, vergezeld door zijn vriend de professor en de geest van een Griekse krijger. Ze ontmoeten Griekse goden, dwalen door mythische oorden en trotseren epische obstakels, maar… welke sfinx bedoelde Hekate eigenlijk? De dolende god is een hartverwarmend verhaal over vriendschap, persoonlijke groei en het lot. Het bontgekleurde tekenwerk verrast elke pagina opnieuw dankzij de fraaie composities, visuele vondsten en verwijzingen naar bekende kunstwerken.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
152
Uitgeverij
Soul Food Comics
ISBN
9789492882066
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Lezerswaarderingen

5 1 4 0 3 0 2 0 1 0

Artikelen over De dolende god

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Ellen IJzerman (prowisorio) Hebban Recensent

Ode aan de verbeelding

Het argument dat een graphic novel ‘toch eigenlijk niets anders is dan een boek met plaatjes’, dat het het gebruik van je eigen fantasie in de weg zit omdat ‘dat allemaal al voor je ingevuld wordt’, kent vast iedere liefhebber van dit medium. Verbazingwekkender was de toevoeging die pas geleden op Twitter voorbijkwam, dat andere essentiële elementen zouden ontbreken omdat die niet in een plaatje...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook