Advertentie
De Duikelaar

De duikelaar

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

Hoe ziet je leven eruit als relatieverslaafde codependent? Hoe deal je met de trauma's die je hebt opgelopen? Denise doet een boekje open en deelt in haar geillustreerde columns een jaar van haar leven met codependentie, relatieverslaving en complex trauma en haar omgang met narcisme. Denise is een alleengaande moeder van twee puberdochters, die een knipperlichtrelatie onderhoudt met P. In het verleden is Denise een aantal keren uitgevallen met een burn-out, waaronder C-PTSS verstopt lag. In dit boek beschrijft zij de stappen in haar persoonlijke herstel van een moeilijke jeugd en ingewikkelde relaties. De lezer volgt haar op de voet. En wordt, net als Denise zelf, heen en weer geslingerd tussen schaterlach en wanhoop. Denise leert zichzelf steeds beter kennen en oefent met haar behoeftes, wensen, grenzen en gevoelens. Ze valt om en krabbelt op. Ze leert en probeert. En baant zich al duikelend een weg naar een beter leven.

Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
138
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
02 september 2020
ISBN
9789464055894
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Een houvast voor velen

door: Marjan van Druenen 3 likes
‘P wil drinken, ik regel meteen een drankje. P wil voetbal kijken, ik zapp naar de juiste zender. P wil knuffelen, ik ben de knuffelbeer. Als een ware kameleon pas ik me aan. Vraagt de situatie oranje, dan ben ik oranje. Vraagt de situatie paars, dan is het paars. Geel. Oranje. Rood. Groen....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook