Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
9789044362169
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 10 4 18 3 12 2 1 1 0

De duivel en de duistere diepte

41

Gelezen 44 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 67 Favoriet 2 Recensies 4
Literatuur & Romans Artikelen 2 Spots 1   Topics 0

1634. Detective Samuel Pipps wordt vervoerd van Nederlands-Indië naar Amsterdam, waar hij zal worden geëxecuteerd voor een misdaad die hij al dan niet gepleegd heeft. Hij wordt vergezeld door zijn trouwe lijfwacht, Arent Hayes, die vastberaden is de onschuld van zijn vriend te bewijzen. Onder de andere aanwezigen bevindt zich ook Sara Wessel, een vrouw met een geheim.
Maar zodra het schip de haven uit vaart, begint de duivel de reis te dwarsbomen. Er verschijnt een vreemd symbool op het zeil. Een dode melaatse besluipt de dekken. Vee sterft in de nacht.
Dan horen de passagiers een vreselijke stem die drie rampen voorspelt: een achtervolging, een diefstal en een moord. Zou de duivel verantwoordelijk kunnen zijn voor hun tegenslagen?
Omdat Pipps gevangenzit, kunnen alleen Arent en Sara het duivelse mysterie oplossen dat hen terugvoert naar hun verleden en nu dreigt het schip te laten zinken en de aanwezigen te doden.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Vertaald door
Erica Feberwee
Aantal pagina’s
542
Uitgeverij
The House of Books
Eerste editie
06 juli 2021
Laatste editie
06 juli 2021
ISBN
9789044362169 , 9789044362176


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door André
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (4)

Keuze van de redactie
Kamila Straatsburg Hebban Recensent

De ziel is een duistere diepte

door: Kamila Straatsburg 4 likes ebook

Stuart Turton, een Engelse schrijver en journalist, heeft de bestsellerlijsten gehaald met zijn bijzondere debuut, De zevenvoudige dood van Evelyn Hardcastle. Hij heeft Engels en filosofie gestudeerd en mogelijkerwijs hebben zijn erudiete taalgebruik en minutieus uitgewerkte personages hun wortels...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De duivel en de duistere diepte

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken