Advertentie

De duivel en de duistere diepte

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

1634. Detective Samuel Pipps wordt vervoerd van Nederlands-Indië naar Amsterdam, waar hij zal worden geëxecuteerd voor een misdaad die hij al dan niet gepleegd heeft. Hij wordt vergezeld door zijn trouwe lijfwacht, Arent Hayes, die vastberaden is de onschuld van zijn vriend te bewijzen. Onder de andere aanwezigen bevindt zich ook Sara Wessel, een vrouw met een geheim.
Maar zodra het schip de haven uit vaart, begint de duivel de reis te dwarsbomen. Er verschijnt een vreemd symbool op het zeil. Een dode melaatse besluipt de dekken. Vee sterft in de nacht.
Dan horen de passagiers een vreselijke stem die drie rampen voorspelt: een achtervolging, een diefstal en een moord. Zou de duivel verantwoordelijk kunnen zijn voor hun tegenslagen?
Omdat Pipps gevangenzit, kunnen alleen Arent en Sara het duivelse mysterie oplossen dat hen terugvoert naar hun verleden en nu dreigt het schip te laten zinken en de aanwezigen te doden.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
400
Uitgeverij
The House of Books
Eerste editie
06 juli 2021
Laatste editie
06 juli 2021
ISBN
9789044362169 , 9789044362176


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: De duivel en de duistere diepte

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken