Advertentie

De zevenvoudige dood van Evelyn Hardcastle

83

Gelezen 85 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 128 Favoriet 2 Recensies 7
Literatuur & Romans Lijsten 2 Spots 5 Top25's 1   Topics 0

'Vanavond zal er op het bal iemand worden vermoord. Het zal geen moord lijken en de moordenaar zal dus niet worden gepakt. Herstelt u dat onrecht, dan wijs ik u de weg naar buiten.' Wat begon als een feest, eindigt in een tragedie. Terwijl het vuurwerk de donkere lucht boven het landgoed Blackheath doet opleven, wordt Evelyn Hardcastle, de jonge, mooie dochter van het huis, vermoord. Maar Evelyn zal niet slechts één keer sterven. Totdat Aiden, een van de genodigden op het feest, haar moord zal weten op te lossen, zal de dag zich steeds herhalen, elke avond eindigend met het fatale pistoolschot. De enige manier waarop deze cirkel kan worden doorbroken is door de moordenaar te identificeren. Maar iedere keer als de dag opnieuw begint, wordt Aiden wakker in het lichaam van een andere gast. En iemand is vastbesloten om te voorkomen dat Aiden ooit uit Blackheath zal ontsnappen. De zevenvoudige dood van Evelyn Hardcastle is een unieke en bloedstollende roman waarin Agatha Christie, Downton Abbey, Cluedo en Groundhog Day samenkomen in een duizelingwekkend mysterie waaraan je niet kunt ontsnappen. Stuart Turton is een freelancereisjournalist die werkte in onder meer Shanghai en Dubai. De zevenvoudige dood van Evelyn Hardcastle is zijn debuutroman. Hij woont met zijn vrouw in West-Londen. 'Verbluffend. Wat een genot om jezelf over te geven aan dit boek, om met elke bocht in het doolhof weer op nieuwe ontdekkingen en zinderende wendingen te stuiten. Een triomf van een verhaal met op het laatste moment een reeks onthullingen die net zo adembenemend zijn als de finale van een vuurwerkshow.' THE GUARDIAN 'Adembenemend, verfrissend origineel, duivels ingenieus. Ik heb nog nooit eerder zoiets gelezen, een zegevierend boek. Ik wou dat ik het had geschreven.' A.J. FINN, AUTEUR VAN DE VROUW IN HET RAAM 'Misdadig slim. Complex, fascinerend en verbijsterend - een verbazingwekkend, ragfijn debuut.' THE TIMES

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Vertaald door
Paul Syrier
Aantal pagina’s
413
Uitgeverij
Prometheus
Eerste editie
03 juli 2018
Laatste editie
05 juli 2018
ISBN
9789044638226 , 9789044638233


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door VM van Erp - van Dijk
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (7)

Keuze van de redactie
Onno van Rijen Hebban Recensent

Origineel en uniek

door: Onno van Rijen 2 likes

Stuart Turton komt uit Widnes, een plaatsje dat in de buurt van Liverpool ligt. Hij is freelance reisjournalist en werkte in Shanghai en Dubai. De zevenvoudige dood van Evelyn Hardcastle is zijn debuut. Hij deed er drie jaar over om het te schrijven.

Stuart Turton typeert zijn boek als "een Agatha...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De zevenvoudige dood van Evelyn Hardcastle

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.