Advertentie

De duivelsdief

54

Rank 2584 Gelezen 58 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 140 Favoriet 3 Recensies 5
Fantasy & SF Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 3   Topics 0
Vind de stenen. Houd de dief. Wreek het verleden.

New York, 1902. Magie is bijna uitgestorven. De Mageus – de laatsten die nog magische krachten bezitten – leven in de schaduwen en verbergen wat ze zijn. Want het oude New York is een gevaarlijke plek waar meedogenloze geheime genootschappen de dienst uitmaken. Esta behoort tot de Mageus en is een geoefende dief met een aangeboren talent om de tijd te manipuleren. Ze moet al haar krachten aanwenden om de Mageus voor de ondergang te behoeden.
Esta’s ouders zijn vermoord. Haar leven is gestolen. En alles wat ze wist over magie bleek een leugen. Ze dacht dat het Boek der Mysteriën de sleutel zou zijn om de Mageus te redden uit de greep van de Orde, maar het gevaar op de bladzijden bleek groter dan ze ooit kon vermoeden. Om de verschrikkelijke kracht van het boek te beteugelen, moeten Esta en Harte vier elementaire stenen vinden die verspreid zijn over het continent. Maar oude en nieuwe vijanden liggen op de loer en zijn uit op wraak. Het verleden en de toekomst raken steeds meer met elkaar verbonden en de tijd om de geschiedenis te herschrijven raakt op – zelfs voor een dief die kan tijdreizen.
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fictie 15+
Serie
De laatste magiër (2)
Vertaald door
Maren Mostert
Aantal pagina’s
656
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
15 augustus 2019
Laatste editie
07 oktober 2020
ISBN
9789022585559 , 9789402311921 , 9789022591925


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door André van Broekhuizen
Rapporteer deze bijdrage

Advertentie

Recensies (5)

Keuze van de redactie
Anne-Claire Verham Hebban Recensent

Magie en avontuur op een wereldtentoonstelling

door: Anne-Claire Verham

Let op: onderstaande recensie bevat spoilers over het voorgaande deel De laatste magiër.

De duivelsdief van Lisa Maxwell is het tweede deel in haar originele, historische fantasyreeks ‘De laatste magiër’. De draad van het verhaal wordt opgepakt waar deze in het eerste deel, ook De laatste magiër ...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De duivelsdief

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.