Advertentie
De eerste en laatste

De eerste en laatste

55
Rank 4893 Gelezen 63 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 40 Favoriet 3 Recensies 1
Feelgood Top25's 1   Topics 0

Deel twee van de heerlijke Boonsboro Inn-trilogie
Liefde overvalt je op de onverwachtste momenten...
Het prachtige hotel staat al eeuwen in hartje Boonsboro.
Het heeft vreugde en verdriet gekend, oorlog en vrede, liefde en haat. Nu is het oud en moe en rijp voor de sloop. Maar dan wordt het gekocht door de familie Montgomery: drie broers, die samen een aannemersbedrijf runnen, en hun excentrieke moeder. Zij willen het pand liefdevol opknappen en nieuw leven inblazen door er een bed & breakfast in te beginnen: de Boonsboro Inn.
Owen is de georganiseerde Montgomery-broer, de man van de planning die absoluut níéts aan het toeval overlaat. De ontdekking dat zijn gevoelens voor Avery MacTavish veel verder gaan dan vriendschap, brengt hem dan ook flink van zijn stuk. Ook omdat het verleden Avery heeft geleerd alles te wantrouwen wat op liefde lijkt. Opeens ziet Owen zich geconfronteerd met een probleem dat geen logica kent en dus niet zomaar op te lossen valt. Zou de liefdevolle magie van de Boonsboro Inn een handje kunnen helpen?

Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Boekerij
Laatste editie
07 november 2019
ISBN
9789034788221 , 9789402751031 , 9789402721904 , 9789402751857 , ...
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

3,5 *

door: Natasja Toorn 1 like
Dit deel worden Avery en Owen uitgediept, en komen we weer iets meer te weten over Lizzy. Avery en Owen kennen elkaar al erg lang, en weten met de nieuwe gevoelens die ze ontdekken geen raad, krijgen ook deze twee geliefde hulp van Lizzy? Het vorige deel vond ik net iets mooier vandaar een half...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook