De eerste stap
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

De eerste stap

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 12 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Het gaat er niet om wat het leven je toewerpt, maar wat je er zelf van maakt!
 
Wanneer Emma Harris ontwaakt uit een coma, ontdekt ze dat haar verloofde en haar bff verliefd zijn geworden, ze haar baan kwijt is geraakt, en het leven dat ze kende niet meer bestaat. Desondanks is ze dankbaar dat ze nog leeft en besluit ze helemaal opnieuw te beginnen. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, natuurlijk. Maar opgeven is geen optie – ook al doet haar sexy maar duivelse fysiotherapeut Simon nog zo zijn best om haar tot het uiterste te tergen...
Emma 2.0 besluit een opvang voor honden te beginnen. Helaas behoort de enige ruimte die ze kan huren toe aan Alison Pratt, met wie ze vroeger op voet van oorlog stond. Maar ach, ze heeft wel voor hetere vuren gestaan! Dan komt een vriend zijn opa langsbrengen, omdat hij geen opvang voor hem kan vinden. Vervolgens staat er nog een oudje op de stoep, en nog een… En alsof dat al niet verwarrend genoeg is, is Emma ook nog verliefd geworden op haar venijnige fysiotherapeut!
 
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
09 augustus 2022
Laatste editie
09 augustus 2022
ISBN
9789402559019


Boekinformatie wijzigenReacties op: De eerste stap

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.