Advertentie
De Engelse brieven

De Engelse brieven

3
Rank 321 Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 50 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Op het moment dat Annabel een stapeltje oude Engelse sollicitatiebrieven voor de functie van een au pair vindt en de geschrokken reactie van haar ouders ziet, legt ze meteen de link naar haar lang bestaande gevoel dat iets in hun gezin niet klopt, zonder dat ze dat eerder met woorden heeft kunnen onderbouwen.
Wat volgt is een boeiende zoektocht in Schotland met zijn ruige landschappen, om de waarheid rond dat geheim tot op de bodem uit te zoeken, want pas dan zal ze op eigen kompas kunnen varen in plaats van zich een holle kopie van een ander te voelen. Terwijl ze stapje voor stapje verder komt, raakt ze in een liefdesrelatie verzeild die haar voor een bijna onmogelijk dilemma plaatst.
Een boeiende, spannende en ontroerende zoektocht naar identiteit en ware liefde, verteld via de perspectieven van de vier markantste personages.
Tsafrira Levy, geboren en opgegroeid in een kibboets in Israël, woont vanaf haar 25e in Groningen en heeft als psychoanalytisch psychotherapeute gewerkt in de verslavingszorg. Vanaf 1997 publiceert ze geregeld in verschillende genres in het Nederlands: proza voor volwassenen en voor de jeugd, poëzie, essays, vertalingen uit het Hebreeuws. Een libretto van haar is op muziek gezet. In 2018 verscheen haar roman De laatste opera in Beth Varda bij uitgeverij Elikser en werd positief ontvangen
Zie ook: www.tsafriralevy.nl
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
307
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
Laatste editie
12 juli 2019
ISBN
9789463651547
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 21,50
E-book prijsvergelijker

Lezersrecensies (1)

Vier pasfoto’s leiden tot een ontroerende zoektocht

door: Jan Stoel 1 like
In haar romans refereert auteur Tsafrira Levy (1951) regelmatig aan het jodendom. Zo ook in haar vierde roman De Engelse Brieven. Niet zo verwonderlijk, want zij is in Israël geboren en groeide op in een kibboets. Ze verhuisde naar Nederland, behaalde er het masterdiploma klinische psychologie. Ze...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook