Advertentie

De geheime erfenis

43

Gelezen 48 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 28 Favoriet 1 Recensies 2
Thrillers & Spanning Top25's 1   Topics 0
De hoogbejaarde Olivia Morrow beseft dat ze snel moet beslissen: vertelt ze haar geheim of neemt ze het mee in het graf?

Haar overleden nicht Catherine kreeg op zeventienjarige leeftijd een zoon, die ze afstond voor adoptie. De vader was Alex Gannon, die later een wereldberoemde arts-onderzoeker zou worden. Olivia beloofde Catherine voor altijd te zwijgen - maar die belofte ligt haar nu zwaar op de maag.

Dr. Monica Farrell, een jonge en getalenteerde, maar straatarme kinderarts weet niet dat zij de echte erfgename van de enorme Gannon-erfenis is; ondertussen verkwanselen twee achter-achterneven het fortuin.

Er is nog iemand die Olivia's geheim kent. Die persoon wil Olivia de mond snoeren, en absoluut voorkomen dat Monica weet wie haar opa was. Zelfs als dat moord betekent...

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
The Shadow Of Your Smile
Vertaald door
Els van Son
Uitgeverij
Poema Pocket
Eerste editie
05 oktober 2010
Laatste editie
17 februari 2012
ISBN
9789021815152 , 9789021012483 , 9789046308165


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (2)

Keuze van de redactie

De geheime erfenis is eigenlijk geen thriller

door: Robert Van der Meiren 3 reacties 1 like

Mary Higgins Clark wordt vaak "de Koningin van de spanning" genoemd, maar tijdens het schrijven van dit boek had ze dan toch haar kroontje niet op. De geheime erfenis is een futloos verhaal dat zich via een reeks onwaarschijnlijke toevalligheden moeizaam naar een ongeïnspireerd einde sleept....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De geheime erfenis

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.