Advertentie

De geheime oorsprong

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0

Wanneer de Franse verzamelaar Nicolas Dampierre in 'De geheime oorsprong' van Tom Vanderlaken op een geheimzinnige code stuit die te maken heeft met de verdwenen oertekst van het scheppingsverhaal, gaat hij onverwijld op onderzoek uit. Hij ontmoet de Italiaanse journaliste Eva Chimanti, die een artikel wil schrijven over de illegale handel in oudheden. Het tweetal wordt tijdens hun bloedstollende queeste, die over drie continenten voert, tegengewerkt door een machtige organisatie die banden blijkt te hebben met de Orde van Malta en het Vaticaan. Ze komen steeds dichter bij de sleutel, maar ze zijn er nog lang niet…

In filmisch geschreven scènes voert Tom Vanderlaken de lezer mee langs bestaande locaties en echte documenten, en geeft hij een blik achter de schermen bij organisaties als de CIA. Zo ontvouwt zich in 'De geheime oorsprong' een verhaal over onze echte oorsprong en een daadwerkelijk gevaar dat de mensheid bedreigt.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
356
Uitgeverij
Z&K
Eerste editie
18 mei 2021
Laatste editie
18 mei 2021
ISBN
9789020542042


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: De geheime oorsprong

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.