Advertentie

De Goede Moeder

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
DE GOEDE MOEDER
BEN JIJ KLAAR VOOR DE GENEZING VAN JOUW VROUWELIJKE WOND?

Frederique raakt besmet met het hiv-virus en weet een ding heel zeker: ze wil zichzelf genezen. Ze wordt moeder van Faas en niets lijkt haar droom om een gewoon gezin te zijn in de weg te staan. Totdat ze Faas voor het eerst slaat als hij drie jaar oud is. Gedreven om haar droom van een gelukkig gezinsleven vol te houden, ontwikkelt ze een ultieme gezonde levensstijl: ze mediteert, doet aan yoga en gaat over op rawfood om een zachte moeder voor haar zoon te kunnen zijn. Toch lijkt niets haar woede tot bedaren te brengen. Ze ontdekt dat het antwoord ligt in haar vrouwenlijn. Het pad van heling brengt haar andere antwoorden dan ze ooit had kunnen vermoeden.

Chantal Semeijns de Vries van Doesburgh-Sandmann (1968) was werkzaam in de wereld van televisie, uitgeverij en reclame. Daarna runde ze tien jaar lang haar eigen praktijk als systemisch pedagoog in Amsterdam. Tegenwoordig werkt ze als inspirator en vrouwencoach en is ze coach van het Vallei-orgasme. Haar missie: vrouwen bevrijden uit hun ijzeren korset om de vrouwelijke wijsheid weer tot bloei te laten komen.
+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Aantal pagina’s
508
Uitgeverij
Uitgeverij VrouwEnWijsheid
Eerste editie
21 juni 2021
Laatste editie
21 juni 2021
ISBN
9789083111902


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: De Goede Moeder

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken