Advertentie
De Jane Austen-leesclub

De Jane Austen-leesclub

37
Gelezen 39 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 13 Favoriet 1 Recensies 2
Literatuur & Romans Lijsten 2 Spots 1   Topics 0

Vijf vrouwen en één man vormen samen een leesclub, waarin ze de romans van Jane Austen bespreken. Hun eigen levens zijn minstens zo boeiend. De één wordt na tweeëndertig jaar huwelijk door haar man verlaten. De ander verlaat haar vriendin, omdat die haar gebruikt als inspiratiebron voor haar middelmatige schrijfsels. De enige vrouw die gelukkig getrouwd is droomt voortdurend van seks met andere mannen. En wat moet die ene man bij het groepje? In deze moderne zedenschets, vol humor, ironie en menselijke onvolkomenheden brengt Fowler lief en leed van zes even gewone als uitzonderlijke mensen meesterlijk voor het voetlicht.

Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Literaire roman, novelle
Vertaald door
L. van Rooijen
Uitgeverij
Penguin UK
Laatste editie
29 november 2010
ISBN
9789023416753 , 9789023418498 , 9789023421061 , 9789023452997 , ...
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Janneke Bouwman Hebban Recensent

Recensie De Jane Austen-leesclub

door: Janneke Bouwman 1 like
Gelezen maart 2008. Dit boek heb ik in het Engels gelezen (The Jane Austen Book Club), vandaar mijn reactie in het Engels: This was a nice read, but nothing more than that I'm afraid. The book was mostly about the problems, loves and lives of the six participants in the book club, but I learned...

Niet voor een leesclub

door: Peter Thunnissen 1 like
De korte inhoud is hier al gemeld. En meer is er ook niet te melden. Je verwacht met spanning, opbouw van relaties, spanning.... maar nee. Eert gebeurt eigenlijk niets verder. Zwakke prestatie van deze schrijfster.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook