De jongen met vleugels
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

De jongen met vleugels

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Een gewone jongen wordt zomaar ineens een bijzondere held!

Als Tunde opeens vleugels krijgt en erachter komt dat hij de enige is die de aarde van de ondergang kan redden, is school ineens het minste van zijn problemen. Gelukkig staat zijn bijzondere vriendengroep klaar om hem te helpen, en dankzij zijn nieuwe krachten kan Tunde grote hoogten bereiken.

Wat maakt het nog uit dat hij op school gepest wordt? Hij is de jongen die vleugels kreeg – dít is waarvoor hij op aarde is. Niks aan de hand, dus...

Sir Lenny Henry is van de ster in televisieprogramma’s voor kinderen opgeklommen tot een van de bekendste Britse komieken, maar hij is ook schrijver, filantroop en een bekroond acteur. Hij is de medeoprichter van de liefdadigheidsinstelling Comic Relief.

Lenny is een groot voorstander van diversiteit enheeft niet lang geleden meegewerkt aan het boek Access All Areas: The Diversity Manifesto for TV and Beyond.

Keenon Ferrell is een illustrator en animator uit New York. Hij laat zich voor zijn werk inspireren door muziek, mode en sport. Hij heeft een voorliefde voor verhalen vertellen, fantasy en geschiedenis, die terugkomt in al zijn werk.

Mark Buckingham maakt al vijfendertig jaar stripverhalen en heeft een reputatie opgebouwd met design, verhalen vertellen en zijn zeer afwisselende stijlen. Hij heeft ook met Lenny Henry samengewerkt aan diens autobiografie Who Am I, Again?
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
204
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Eerste editie
26 september 2022
Laatste editie
26 september 2022
ISBN
9789048320363


Boekinformatie wijzigenReacties op: De jongen met vleugels

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken