Advertentie
De Kinderen van D'Hara 2 - Duistere Wezens

De Kinderen van D'Hara 2 - Duistere Wezens

1
Rank 5272 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
Duistere Wezens is het tweede verhaal in de novellenreeks De Kinderen van D’Hara van De Wetten van de Magie-auteur Terry Goodkind.

De aanval van de krabbelman was nog maar het begin. Terwijl Schalie de wonden van Kahlan probeert te helen, ontdekt ze dat de Biechtmoeder zwanger is van een tweeling: een jongen en een meisje. Maar in een wereld waar niemand meer veilig is, zou hun geboorte tegelijkertijd hun doodvonnis kunnen betekenen.

Angstaanjagende dingen roeren zich in de donkerste uithoeken van het Volkspaleis. Altijd wachtend, altijd wakend. Ze verschijnen vanuit het niets en verdwijnen compleet nadat ze hebben toegeslagen. De enige sporen die ze achterlaten zijn de verminkte karkassen van hun slachtoffers.

Ondertussen tast Richard Rahl volledig in het duister. Hij heeft nog geen idee dat Kahlan zijn kinderen draagt – en weet al helemaal niet hoe hij weerstand moet bieden tegen de wezens uit de schimmen. Wat Richard wel weet, is dat hij de enige ter wereld is die iedereen kan redden.
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff Fantasy
Laatste editie
08 mei 2020
ISBN
9789024585274 , 9789024585281
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic