Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De Kinderen van Ji 2 - De Barbarenkoningin
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 2 3 3 2 0 1 1

De Barbarenkoningin

7

Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 13 Favoriet 0 Recensies 1
Fantasy & SF Lijsten 1   Topics 0
De Barbarenkoningin van Pierre Grimbert is deel twee van de vijfdelige serie De Kinderen van Ji. Een vervolg op Het Geheim van Ji.

Eindelijk gaan de jonge erfgenamen aan land op het eiland Ji. Ze worden er opgewacht door Zuïa zelf. Zij onthult de plannen van Duyster en wil met hen samenwerken. Maar voordat de erfgenamen het kunnen opnemen tegen de demon Duyster, moeten ze hun eigen innerlijke demonen trotseren. En die zijn al even angstaanjagend. Wat is er aan de hand met Nolan, Niss en Cael? Hoe kan Eryne plaatsen herkennen waar ze nog nooit is geweest? De erfgenamen krijgen geen tijd om er lang over na te denken, want hun vijanden slaan de handen ineen en worden steeds brutaler. Het is dus hoog tijd om partij te kiezen. Maar wie kan de nieuwe generatie erfgenamen vertrouwen?
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Serie
De kinderen van Ji (2)
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff Fantasy
Eerste editie
10 juni 2017
Laatste editie
12 juni 2017
ISBN
9789024572878 , 9789024572885


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door VM van Erp - van Dijk
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (1)

Keuze van de redactie

Laten we Grimbert opgeven

door: Kanta

Alweer drie jaar lang is uitgeverij Luitingh Sijthoff het verzamelde werk van de Franse fantasyschrijver Pierre Grimbert de Nederlandse markt op aan het jagen. Het tempo is wat afgenomen: vertaalster Margreet van Muijlwijk lukte het de eerste serie van vier boeken binnen een jaar in de Nederlandse...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De Barbarenkoningin

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.