Advertentie

De klokkenmaker van de Amish

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Serie De mannen van Lancaster County - Deel 3

Alleen de tijd zal het leren...

De pasgetrouwde Matthew Zook wil de winkel van zijn familie gaan uitbreiden, maar een onenigheid over het eigendom van een stuk land zet alles op losse schroeven. Er rijzen nieuwe vragen over het mysterieuze verleden van deze plek.

Jaren geleden bevond zich in hetzelfde pand een klokkenwinkel die geleid werd door een jonge Amish klokkenmaker, Clayton Raber. Hij stond bekend om zijn korte lontje en werd gearresteerd voor de moord op zijn geliefde vrouw. Bijna iedereen, ook zijn eigen familieleden, dacht dat hij het ook daadwerkelijk had gedaan, zelfs toen de aanklachten werden ingetrokken. Geïsoleerd en veroordeeld door iedereen, brak Clayton met de kerk en verliet Lancaster County. Niemand had ooit nog iets van hem gehoord.

Nu kan Matthew de eigendomskwestie alleen oplossen als hij Claytons verblijfplaats achterhaalt. Maar komt hij hiermee een moordenaar op het spoor?

Mindy Starns Clark heeft inmiddels meer dan 20 boeken op haar naam staan, zowel fictie als non-fictie, waarvan er al meer dan 800.000 stuks verkocht zijn. Samen met Leslie Gould schreef ze De vroedvrouw van de Amish, waarmee ze de Christy Award wonnen. Mindy en haar man John hebben inmiddels twee volwassen kinderen en wonen in Pennsylvania.

In deze serie:
* De bruidegom van de Amish (deel 1)
* De hoefsmid van de Amish (deel 2)
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
370
Uitgeverij
Zoeklicht, Uitgeverij 't
Eerste editie
24 maart 2021
Laatste editie
24 maart 2021
ISBN
9789064513497


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: De klokkenmaker van de Amish

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.