De klusjesman
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 0 2 0 1 0

De klusjesman

1

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Junior Lijsten 1   Topics 0
De hoofdpersoon van het nieuwe boek van de Noor Øyvind Torseter lijkt verdacht veel op Kleine Broer. Hij doet allerhande klusjes voor de president, die zo tevreden over hem is dat hij misschien wel de bewaker
van het atoomkoffertje mag worden, een functie van nationaal belang. Maar dan duikt er plotsklaps een dubbelganger op en beginnen de problemen voor onze klusjesman. De klusjesman is een graphic novel voor kinderen, van de auteur van Het gat, Kleine Broer en Kleine Broer op de grote vaart.

Aan Øyvind Torseter werd de prestigieuze Nordic Council Children and Young People’s Literature Prize 2016 toegekend en de Kritikenprisen voor het beste kinderboek 2016. Eerder ontving hij de Bologna Ragazzi Award en werd hij genomineerd voor de ALMA en de Hans Christian Andersen Prijs. Recent ontving hij bovendien de belangrijke Deutscher Jugend Literaturpreis. Zijn werk wordt in vijftien landen vertaald.

Vertaling Laila Buskop en Janna Kolff.
+


Genre
Kind & Jeugd
Prentenboeken (>6 jaar)
Aantal pagina’s
136
Uitgeverij
Uitgeverij De Harmonie B.V.
Eerste editie
01 september 2020
Laatste editie
01 september 2020
ISBN
9789463361040


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Salustia
Rapporteer deze bijdrageReacties op: De klusjesman

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken