De laatste getuige
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 29 4 69 3 65 2 8 1 2
VN:

De laatste getuige

173

Gelezen 212 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 117 Favoriet 3 Recensies 15
Thrillers & Spanning   Topics 0

Het politiekorps van Miami wordt opgeschrikt door een ongebruikelijke reeks moorden: agenten uit de eigen gelederen worden omgebracht, waarbij de plaats delict steeds duidelijk in scène is gezet. De politie herkent de hand van een seriemoordenaar en zet rechercheur Dominick Falconetti op de zaak. Zijn vriendin en openbare aanklager C.J. Townsend wordt aan het team toegevoegd, aangezien zij enkele jaren geleden het onderzoek leidde naar de beruchte lustmoordenaar Cupido en hem achter de tralies zette.

Maar nu, drie jaar later, is de terreur terug in de straten van Miami en jaagt er iemand op de politie. Details op de plaatsen delict en een ontvoering van een drugsbaron lijken te wijzen op een mogelijkverband met interne corruptie en een drugsoorlog, maar al spoedig begint C.J. te vermoeden, dat er een geheel ander motief is, waarom de agenten zo bruut worden vermoord. Een motief dat zij echter nooit kan openbaren, want als zij dat geheim zou onthullen, wordt een beestachtige moordenaar onmiddellijk op vrije voeten gesteld. C.J. zal haar vroegere belager en kwelgeest op haar eigen terrein, in de rechtszaal, moeten bestrijden, waarbij zij haar carrière, haar relatie en zelfs haar leven op het spel zet.

Jilliane Hoffman heeft na haar internationale bestseller Vergelding wederom een bloedstollende rechtbankthriller geschreven, die de lezer tot het verrassende einde op het puntje van de stoel houdt.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
Last Witness
Serie
Townsend & Falconetti (2)
Vertaald door
Jacqueline Caenberghs
Uitgeverij
de Fontein
Eerste editie
28 september 2005
Laatste editie
15 maart 2012
ISBN
9789026121791 , 9789026129940 , 9789026136672
Boekinformatie wijzigen


Recensies (15)

Keuze van de redactie
Michael Berg Auteur

Menselijke legal thriller

door: Michael Berg 1 like

Het boek De laatste getuige is een vervolg op Vergelding. Hoofdpersoon is Chloe Townsend, oftewel C.J. Ze werkt als openbaar aanklager in Miami en is gespecialiseerd in zware delicten. In De laatste getuige kruist opnieuw seriemoordenaar William Rupert Bantling haar pad. De man, beter bekend als...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De laatste getuige

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.