Advertentie

De snijkamer

179

Rank 2754 Gelezen 208 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 162 Favoriet 9 Recensies 10
Thrillers & Spanning Top25's 3   Topics 0

'De snijkamer' is opnieuw een ijzingwekkende thriller van Jilliane Hoffman, waarin voor de derde keer C.J. Townsend een rol speelt. Het lichaam van een verdwenen studente wordt gevonden in een vuilcontainer. Een afschuwelijk einde voor een jonge vrouw, maar dat is nog niets vergeleken met de horror die zij heeft moeten doormaken in haar laatste uren: gedrogeerd en gemarteld voor het plezier van een online publiek van zieke sadisten. Rechercheur Manny Alvarez en de jonge, ambitieuze assistent officier van justitie Daria DeBianchi moeten samenwerken om de zaak op te lossen. Hun onderzoek legt een nieuw patroon bloot tussen een verbijsterend aantal onopgeloste moorden en vermissingen door het hele land - en hun enige aanwijzing is de getuigenis van veroordeelde seriemoordenaar William Bantling. Hij is persoonlijk bekend met de gruwelijke praktijken van de organisatie achter deze misdaden. Bantlings informatie is te koop: hij wil zijn terdoodveroordeling ongedaan gemaakt zien. Maar voor Manny en Daria is dit pas het begin van de nachtmerrie, en wat betekent dit voor officier van justitie C.J. Townsend? 'De snijkamer' is een aanrader voor fans van Mo Hayder, Kathy Reichs en Karin Slaughter.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Serie
Townsend & Falconetti (3)
Uitgeverij
de Fontein
Eerste editie
17 juni 2014
Laatste editie
09 januari 2018
ISBN
9789026128844 , 9789026133978 , 9789026144646
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (10)

Keuze van de redactie

Rekent C. J. Townsend definitief af met haar belager?

door: Tim van den Brink 1 like

Twee Amerikaanse vrouwen, beiden werkzaam voor justitie. C. J. Townsend is het meest ervaren. Zij kan zich het beste inleven in de slachtoffers van een moordende verkrachter. Maar de aanklaagster draagt dan ook een gruwelijk, intiem geheim met zich mee. Daria BeBianchi is jonger en iets naïever....

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De snijkamer

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.