Advertentie

De laatste man

20
Gelezen 23 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 15 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Top25's 1   Topics 0

Antiterrorisme-expert Mitch Rapp reist in De laatste man naar Afghanistan om zijn landgenoot Joe Rickman op te sporen. Rickman is van de aardbodem verdwenen en runde op het moment van zijn verdwijning al acht jaar de geheime operaties van de CIA in Afghanistan. Een schimmige taak die hem in contact bracht met iedere notoire figuur die het land rijk is.

De bodyguards van de CIA-agent zijn in koelen bloede geëxecuteerd, wat er in eerste instantie op duidt dat Rickman gekidnapt is. Maar Joe Rickman was niet de eerste de beste soldaat en Rapp weet bepaalde dingen van zijn oude vriend waardoor de vermissing van de man ie ze moesten beschermen hem ernstig zorgen baart. Is hij niet al te laat?

Rapp moet zich, in de hoop een spoor van Rickman te vinden, een weg banen door Afghanistan, waar de Taliban, Iraniërs, Pakistanen en Russen er allemaal op uit zijn om een deel van het door oorlog verdeelde land te claimen.Terwijl het land voor zijn ogen wordt verwoest, moet Rapp even meedogenloos als zijn vijanden zijn en even onbetrouwbaar als de politici in zijn eigen regering, als hij ook maar een sprankje hoop wil hebben om zijn missie tot een goed einde te brengen.

Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
The Last Man
Serie
Mitch Rapp (13)
Aantal pagina’s
368
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Laatste editie
21 november 2014
ISBN
9789045205281 , 9789045206684
+Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 6 4 9 3 4 2 1 1 0

Artikelen over De laatste man

  Meer artikelen

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Een razende, vlotlezende thriller vol actie en sensatie

door: Mads Bruynesteyn 1 like

De Amerikaanse bestsellerauteur Vince Flynn (1966) leed al drie jaar aan prostaatkanker toen hij in de zomer van 2013 op 47-jarige leeftijd zijn laatste adem uitblies. Bekend geworden met zijn serie over CIA-agent Mitch Rapp, is Flynn een groot gemis in de thrillerwereld. In Nederland en Vlaanderen...

Een Thriller van deze tijd!

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Dit boek valt meteen met deur in huis! Vanaf de eerste bladzijde weet je dat het een zeer spannend verhaal gaat worden. Het is een boek van deze tijd en ik weet zeker dat er dit soort dingen in het echt ook gebeuren! Het gaat namelijk over Mitch Rapp, hij is een antiterrorisme- expert en weet wel...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook