Advertentie

De Ladder van Toontje

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0
Op een dag besluit Toontje om muzikant te worden. ZIjn moeder vertelt hem dat hij eerst noten moet leren lezen. Maar Toontje wil niet leren, hij wil spelen! Die nacht belandt hij door een muzikale wervelwind in Muziekland. Samen met Melody Notitia en de familie Noot beleeft Toontje de spannendste avonturen. Als hij de volgende morgen wakker wordt, denkt hij dat hij alles heeft gedroomd. En dromen zijn bedrog....of misschien toch niet?
'De ladder van Toontje' is een muziek-educatief sprookje voor kinderen van 5 tot 9 jaar, geschreven door zangdocent Elly machtel. Op speelse en aanstekelijke wijze laat de auteur kinderen kennismaken met de familie Noot en het notenschrift. Een verhaal dat je telkens wilt herlezen, voorlezen of gebruiken tijdens de muziekles omdat het zo vrolijk stemt. een must voor iedereen die de liefde voor muziek wil doorgeven.
+


Genre
Junior
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
12 november 2020
ISBN
9789463283861


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De Ladder van Toontje

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.