Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De lente op tafel

In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een fris
lentegerecht. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Met
voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonsense stijl en de uitnodigende fotografie van Marie-Pierre Morel. Volop inspiratie om te koken met wat het seizoen te bieden heeft.

Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.

Toon details

Redactionele recensie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is De lente op tafel het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op De lente op tafel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.