Advertentie

De magische wereld van Charlie 1 - De tovenaarsleerling

0

Rank 5879 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Laat je betoveren door De magische wereld van Charlie, een nieuwe serie van Audrey Alwett. In De tovenaarsleerling, het eerste deel van de serie, neemt de auteur je mee naar een magisch universum vol humor, spreuken en bijzondere avonturen.

Charlie Vernier is een doodgewone tiener. Tenminste, als je niet meerekent dat zijn school in een oude lucifersfabriek is gehuisvest, zijn moeder er de directeur is en zijn knorrige kat meer in de smiezen heeft dan de meesten van Charlies leeftijdsgenoten.

Op een dag ontdekt Charlie dat zijn grootmoeder, die vijf jaar geleden op mysterieuze wijze is verdwenen, een briljante tovenares was. En hij zou zelf weleens iets te maken kunnen hebben met haar verdwijning. Om zijn oma te vinden, zit er niets anders voor hem op dan tovenaarsleerling te worden. Maar in de tovenaarswereld staat er een oorlog op uitbreken. Verschillende partijen zijn uit op de zeldzaamste stof die er bestaat: magie. Lukt het Charlie om zijn oma te redden voor de oorlog uitbreekt?

‘Het eerste deel van deze serie is opwindend!’
L’Amour des Livres
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
368
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
22 juni 2021
Laatste editie
22 juni 2021
ISBN
9789024593866 , 9789024593873


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: De magische wereld van Charlie 1 - De tovenaarsleerling

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.