Advertentie
De mens, een handleiding
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 6 3 3 2 1 1 0

De mens, een handleiding

13

Gelezen 14 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 20 Favoriet 1 Recensies 0
Non-fictie Artikelen 1   Topics 0

Upgrade je brein met Ruby Wax

We worden verliefd, krijgen kinderen, scheiden, hertrouwen, werken hard (of liever niet) en maken vrienden en vijanden. We hebben duizenden onlinevrienden maar weinigen die zich offline onze verjaardag herinneren. En wie een nieuwe televisie wilt kopen, raakt verstrikt in alle mogelijke opties.

Voor een wezen dat voor negentig procent uit water bestaat, hebben we het maar druk! Maar geen paniek. Ruby Wax sloot een verbond met een neuroloog (die verteld hoe ons brein werkt) en een monnik (die verteld hoe onze geest werkt) en bracht ons bewuste en onderbewuste in kaart en ontleedt in haar derde bestseller hoe wij als mens in elkaar steken en hoe we er het beste van kunnen maken. Ze beantwoordt elke vraag die je ooit hebt gehad over: de evolutie, gedachtes, emoties, het lichaam, verslavingen, relaties, seks, kinderen en de toekomst. Natuurlijk weer doorspekt met Ruby’s persoonlijk anekdotes, mindfulness oefeningen en verhalen die haar zo populair maken in Nederland.

‘Waarom dit boek? Het heeft ons vier miljard jaar gekost om te worden wie we zijn – totaal briljant en toch, zou je kunnen zeggen, emotioneel achtergebleven. Kunnen we onze empathische kant zo bijspijkeren dat we onszelf en de wereld kunnen redden? Ik heb niks tegen intelligentie, maar zonder emotioneel bewustzijn helpen we elkaar en de wereld naar de kl*te. Daarom dit boek. De mens, een bijsluiter is de enige gids die je nodig hebt om je geest net zo vaak te upgraden als je iPhone.’ Ruby Wax

Comediénne en bestsellerauteur Ruby Wax schreef eerder de bestsellers Tem je geest en de mindfulness gids Frazzled.

+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Spectrum
Eerste editie
23 februari 2018
Laatste editie
23 februari 2018
ISBN
9789000361106 , 9789000361397


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: De mens, een handleiding

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken