Advertentie
De mooiste whiskyroutes door Schotland

De mooiste whiskyroutes door Schotland

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Culinair   Topics 0
Gewapend met notitieboek en camera trekt Hans Offringa al meer dan 30 jaar door Schotland, meestal vergezeld van zijn vrouw Becky. Het echtpaar verkent en bezoekt niet alleen talloze distilleerderijen maar ook de omgeving en wat er nog meer te zien en te doen is. Voor dit boek heeft het duo Schotland in segmenten opgedeeld die elk aan de hand van een specifieke reis in negen hoofdstukken zijn beschreven en rijkelijk geïllustreerd met foto's en kaartjes. Alhoewel whisky de rode draad is, wordt er ook veel aandacht besteed aan de geschiedenis van de streek en andere bezienswaardigheden dan distilleerderijen alleen. Alles in een verhalende stijl, met een vleugje tongue- in- cheek humor - het kenmerk van de auteur, die inmiddels wereldwijd al meer dan 25 boeken over whisky heeft gepubliceerd en diverse malen is onderscheiden voor zijn werk.
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Fontaine uitgevers
Laatste editie
18 november 2019
ISBN
9789059569546
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Voor alle Whiskyliefhebbers en reisfanaten

door: Sandra Hutchison 1 like
Hans Offringa heeft al veel whiskyboeken op zijn naam staan. Toen hij op 18-jarige leeftijd voor het eerst een glas whisky in zijn handen kreeg, was hij na de eerste slok direct verknocht aan dit goudkleurige vocht. Inmiddels staat hij als fijnproever samen met zijn vrouw Becky bekend als The...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook