Advertentie
De mug op de brug

De mug op de brug

3
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 2
Junior   Topics 0
Vrolijk versje van Annie M.G. Schmidt over een kleine mug die een grote ramp veroorzaakt in het verkeer. Geïllustreerd door Noëlle Smit, die eerder van ‘Dikkertje Dap’ en ‘M’n opa’ succesvolle prentenboeken maakte.

Het is druk op de brug bij Breukelen, heel erg druk. En er komt steeds meer verkeer bij: auto’s, fietsers, brommers, dieren, een ijscoman met zijn ijscokar en zo gaat het maar door. Dat zou allemaal nog wel kunnen, maar dan komt er ook nog een mug bij. En dat is net iets te veel. De brug breekt in tweeën! Hoe moet dat nu?
Genre
Kind & Jeugd
Illustraties
Noëlle Smit
Aantal pagina’s
32
Uitgeverij
Querido
Laatste editie
17 september 2019
ISBN
9789045123714
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Esther Jansen
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Nieuwe uitgave van "De brug bij Breukelen"

door: Selene 1 like
De brug naar Breukelen wordt druk gebruikt, door auto's, mensen en dieren. Dat gaat allemaal prima, totdat er een mug op de brug landt... De brug bij Breukelen is kapot. Hij brak ineens in tweeën en niemand weet hoe 't verder mot. 't Is net een week gelejen. Het versje in "De mug op de brug" is...

1 teveel...

door: Els Van Haute 1 like
De mug op de brug. Annie M.G. Schmidt, tekeningen: Noëlle Smit. Een versje van meer dan 60 jaar oud hip en hedendaags maken met ‘gewoon maar wat tekeningen’, dat kan enkel Noëlle Smit. Dat het versje eeuwigheidswaarde heeft is dan weer te danken aan het grenzeloos grote talent van Annie. Als...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook