Advertentie
Onverwachte gast

De onverwachte gast

24
Gelezen 34 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

Een wildvreemde komt een kamer binnengewandeld waar hij een vrouw aantreft met een wapen en een lijk, het blijkt haar man te zijn, doodgeschoten. Ze bekent de moord aan de indringer maar deze wil niet onmiddelijk de politie verwittigen, hij wil haar helpen de schuld van zich af te schuiven. Ze zetten een scenario in elkaar waardoor Laura, de vrouw, onmogelijk als verdachte kan worden gezien. Hijzelf was in de greppel gereden met zijn auto door de dichte mist en kon dus onmogelijk aan de moord gelinkt worden. Tijdens het onderzoek gaat de politie vastberaden op zoek naar de dader, ze volgen het spoor dat voor hen is opengelegd maar als blijkt dat dit doodloopt, zijn ze genoodzaakt de dader elders te gaan zoeken en misschien is de dader wel dichter dan gedacht?

Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Uitgeverij
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V.
Laatste editie
15 april 2004
ISBN
9789024536344 , 9789024542826
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

De echte climax is er pas op het allerlaatste moment

door: elinevandm 1 like
De onverwachte gast is een toneelstuk geschreven door de Queen of Crime, Agatha Christie. Als fervente verzamelaar van haar boeken, kon deze toevoeging niet aan mijn bibliotheek ontbreken en zo geschiedde het dat ik dit boek uiteindelijk ook las. Het is een uiterst dun boekje van maar 157...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook