Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 30 4 38 3 25 2 2 1 1

De onvoldoende

96

Gelezen 107 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 37 Favoriet 2 Recensies 4
Feelgood Spots 3   Topics 0

'Sensationeel en sterk, een harten brekend en hartverwarmend verhaal dat zo veel meer is dan de titel alleen' – bookaliciousbabes.com boekenblog – Zeke Daniels is niet gewoonweg een hufter, het is een klootz*k. Doordat hij zich gedraagt als enorme eikel, houdt Zeke Daniels mensen op een afstand. Hij heeft geen interesse in een relatie… Dat hebben de meeste eikels niet. Uitgaan met een meisje? Samen een stelletje vormen? Nope. Niets voor hem. Het lukt hem amper de relatie met zijn familie te onderhouden*.* Zelfs zijn eigen vrienden mogen hem niet. Althans, niet echt. Waarom blijft hij dan maar denken aan Violet DeLuca? Lieve, stille Violet… Zijn tegenpool op alle vlakken. Het licht tegenover zijn duisternis. Zelfs haar naam klinkt als een zonnestraaltje, als een 'ze leefden nog lang en gelukkig' en al die andere ellende. Voilet, die hem bijles moet gaan geven omdat hij anders zakt voor een belangrijk tentamen... Voilet, die langzaam maar zeker zijn hufterhart binnendringt… Voilet, die er achterkomt wie Zeke Daniels daadwerkelijk is… Misschien niet eens zo'n hufter als hij iedereen wil doen geloven.

+


Genre
Feelgood
Romantiek
Serie
Hoe sla je een Hufter aan de Haak (2)
Vertaald door
Olga Hoekstra
Aantal pagina’s
300
Uitgeverij
Tinteling Romance
Eerste editie
07 januari 2021
Laatste editie
07 januari 2021
ISBN
9789492507204


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door FranciscavdLinden
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De onvoldoende

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.