Advertentie
De oplichters

De oplichters

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Twee meesteroplichters, een achterdochtige bankmedewerker en de politie die machteloos staat. Daar krijgt de jonge speurder, Jim Callahan, in dit avontuur mee te maken. Bovendien schijnt ook een doodnormaal notitieboekje voor sommige personen erg belangrijk te zijn. Dat er later nog meer individuen met minder goede bedoelingen opduiken schijnt ook alles met het boekje te maken te hebben. Hoewel Jim zich dit keer niet met een zaak probeert te bemoeien raakt hij er toch bij betrokken en wat vrij onschuldig begint dreigt te leiden tot een onverwachte climax. Goed speurwerk en actie zouden ook deze keer weer tot een goed slot moeten leiden, maar dan blijkt dat Jim de zaak behoorlijk onderschat heeft. Bovendien komt hij er ongewild ook nog eens helemaal alleen voor te staan. Dat brengt hem in levensgevaarlijke situaties en worden opnieuw al zijn kwaliteiten op de proef gesteld.

Jim kan in dit hachelijke avontuur maar ten dele rekenen op zijn vriendin, Karin, en zijn beste vriend, Mark. Ook rechercheur Klaassen en de inmiddels tot rechercheur benoemde Uiytdenwilge kunnen niet zoveel doen als ze zouden willen. Jim zal het deze keer dus alleen tot een goed einde moeten brengen!
Aantal pagina’s
175
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
09 oktober 2019
ISBN
9789402198591
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 32,60
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic