Advertentie

De perfecte moeder

179

Gelezen 185 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 195 Favoriet 9 Recensies 60
Literatuur & Romans Spots 7   Topics 0

Nelleke en Helena zijn vrouwen die elk op hun eigen manier trachten te ontsnappen aan hun verstikkende verleden. Nelleke wil vluchten uit het armoedige bestaan dat ze van haar ouders erfde en zal daarvoor tot het uiterste gaan. Rijkeluiszoon Jacob lijkt de perfecte man om te manipuleren in een huwelijk dat haar rijkdom zal verzekeren. Alleen: maakt geld alles goed?

Helena groeit op in een, voor de buitenwereld, perfect gezin. Maar is dat wel zo? Wat er achter gesloten deuren gebeurt, blijft lang verborgen. Wanneer haar moeder plots overlijdt, stort Helena's zorgvuldig gecreëerde wereldje in. De verstrekkende gevolgen van haar moeders dood, blijven haar voor de rest van haar leven achtervolgen. Hoe ontloop je immers het systeem waarin je opgroeide, als dat je nooit meer loslaat?

De perfecte moeder is een aangrijpende roman over twee sterke vrouwen die niet kunnen ontsnappen uit de wereld waarin ze opgroeiden. Dit boek zal zowel de lezers van romans alsook de lezer die van wat meer spanning houdt, aanspreken.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
361
Uitgeverij
Hamley Books
Eerste editie
04 april 2019
Laatste editie
04 april 2019
ISBN
9789082893991 , 9789082986334


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door iggi
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (60)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De perfecte moeder

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken