Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De pop
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 34 4 135 3 79 2 11 1 1

De pop

260

Gelezen 289 Aan het lezen 12 Wil ik lezen 294 Favoriet 4 Recensies 4
Thrillers & Spanning Newsroom 1 Lijsten 2 Spots 8   Topics 0

Wanneer er een oude verweerde pop wordt gevonden in de netten van een vissersboot, neemt een vrouw die mee naar huis voor haar jonge dochter. Dit vriendelijke gebaar heeft echter grote gevolgen, en vijf jaar later worden in dezelfde oceaan de resten van een onbekend menselijk skelet gevonden. Maar in een land waar zowat iedereen elkaar kent lijkt het onmogelijk dat niemand weet van wie dit skelet kan zijn.
Terwijl de zoektocht naar de identiteit voortduurt, doet Huldar onderzoek naar de moord op een dakloze drugsverslaafde en houdt Freyja zich bezig met een vermeende kindermishandeling in een pleeggezin. Er is een getuige die de zaken met elkaar zou kunnen verbinden, maar zij is onvindbaar: het meisje dat jaren geleden de pop cadeau kreeg.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Serie
Huldar & Freyja (5)
Vertaald door
Willemien Werkman
Aantal pagina’s
455
Uitgeverij
Cargo
Eerste editie
08 april 2021
Laatste editie
08 april 2021
ISBN
9789403122212 , 9789403129419
Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door veravb
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (4)

Keuze van de redactie

Degelijk speurwerk

door: veravb 1 like ebook

Yrsa Sigurdardottir is een IJslandse schrijfster van kinderboeken en thrillers. Ze is zowel bouwkundig ingenieur als schrijfster. IJsland is een eiland met iets van 330 000 inwoners. Het aantal moorden per jaar is beperkt tot 1 à 2. De pop is net zoals Lava, het vierde deel, vertaald door Willemien...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De pop

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken