Advertentie

De ratelende robots

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Bot was ooit een speelgoedrobot, maar er is veel gebeurd sinds hij was weggegooid en met amper twee en halve herinnering wakker werd. Na al zijn avonturen vindt Bot het tijd om even uit te blazen, tot hij een oude vriend van hem terugziet: het robothuisdier Meneer Varken. Die nodigt Bot en zijn vrienden uit naar een mooi groen parkje tussen alle hoge flatgebouwen. Naast mooie natuur, vinden ze hier ook allemaal afgedankte robothuisdieren. Zij komen hier samen, en worden verzorgd door verschillende kinderen voor wie deze plaats ook veilige plaats is een gejaagde wereld. Maar toch kan Bot hier niet van genieten: zijn emoties slaan helemaal op, van blij naar boos naar droevig, zonder dat hij dat zelf wil. Hij is toch zelf niet stuk? Kunnen zijn vrienden hem nog redden?
"De boodschap blijft mooi: je gebreken maken je niet wegwerpbaar, ze maken je net tot wie je bent."(recensie Het Nieuwsblad)
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
228
Uitgeverij
Standaard Uitgeverij
Eerste editie
22 juni 2021
Laatste editie
22 juni 2021
ISBN
9789002273780


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: De ratelende robots

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken