Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De rode koningin
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 125 4 236 3 98 2 11 1 2

De rode koningin

472

Rank 1113 Gelezen 499 Aan het lezen 17 Wil ik lezen 496 Favoriet 18 Recensies 30
Thrillers & Spanning Artikelen 4 Lijsten 2 Spots 7   Topics 0

Jon Gutiérrez is een zachtaardige rechercheur bij de politie van Madrid. Soms laat hij zich te veel meeslepen door het onrecht in zijn stad. Als hij zelf bewijsmateriaal achterlaat om een beruchte pooier op te kunnen pakken, wordt hij beschuldigd van corruptie en geschorst. Om het vertrouwen terug te winnen moet hij ene Antonia Scott ervan overtuigen de politie bij te staan in een spraakmakende moordzaak. Het probleem? Antonia Scott weigert al twee jaar om haar appartement te verlaten.

Ooit was Antonia een veelbelovende rekruut van ‘De rode koningin’, een eliteteam dat speciaal werd opgeleid om in het diepste geheim misdaden op te lossen. Maar na een tragisch verlies heeft Antonia zich teruggetrokken uit de maatschappij. Ze wil niemand spreken en al helemaal niet bijspringen in een moordonderzoek. Dat het slachtoffer de zoon is van een invloedrijke bankdirecteur, en dat zijn lijk midden in een zwaarbeveiligde villawijk tot op de laatste druppel is leeggebloed, verandert daar niets aan. Maar dan blijkt dat de tienerjongen niet het enige slachtoffer is. En dat alleen Antonia de gruwelijkheden kan stoppen.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Thriller
Serie
Antonia Scott (1)
Vertaald door
Jos Kockelkoren
Aantal pagina’s
398
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij B.V.
Eerste editie
15 juni 2021
Laatste editie
10 juni 2021
ISBN
9789022593479 , 9789402317077 , 9789022598573


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Jeanet
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (30)

Keuze van de redactie
Marvin O. Hebban Recensent

Stroeve start, met een tweede helft die veel goedmaakt

door: Marvin O. 2 reacties 2 likes ebook

In navolging van het enorme succes van de Unai López de Ayala-trilogie van Eva García Sáenz de Urturi, lag het in de lijn der verwachtingen dat uitgeverijen op zoek zouden gaan naar een andere succesvolle misdaadauteur uit Spanje. Uitgeverij A.W. Bruna, die de serie van De Urturi vertaalde, had al...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De rode koningin

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken