De schreeuw van de meeuw

Doe toch normaal, papa.
Ik schaam me kapot.
Je valt zo op en maakt altijd lawaai.
Papa, was je maar saai!

Inge Besaris, die we kennen als auteur van Ridder Tim en Takkenhoofd, is ook muzikante en samen met Chris Oelmeijer tekstschrijver van liedjes voor Theater Snater, Wijs en De mannen van Hee. Hun liedjes lezen als gedichten en zijn vrolijk, herkenbaar, speels en een genot om naar te luisteren óf te lezen. Twaalf van hun leukste teksten zijn gebundeld in dit heerlijke prentenboek dat Donna Kroese op kleurrijke wijze heeft geïllustreerd.

Alle liedjes zijn in een nieuw muzikaal jasje gegoten en te beluisteren via de QR-code achter op het boek – Inge en Chris zingen ze zelf! Lees, luister, kijk en zing mee met de meeuw die op je kop schijt, dromelotje, een vader die toch echt normaal moet doen, ’s nachts lichtjes kijken aan de dijk en nog veel meer…

Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is De schreeuw van de meeuw het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op De schreeuw van de meeuw