Advertentie
De stagiair
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

De stagiair

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0

In de thriller De stagiair van Helen Monks Takhar zijn voor hoofdredacteur Katherine alle stagiairs hetzelfde: verwende millennials, die gewend zijn te krijgen wat ze willen, al dan niet door de connecties van hun ouders.

Lily vindt Katherine een overblijfsel uit een andere eeuw: kortzichtig, ouderwets, iemand die haar succes behaalt over de rug van haar onbetaalde stagiairs.

Zodra Lily met haar stage begint, ziet Katherine haar als een bedreiging. Lily doet poeslief, maar er klopt iets niet. Wanneer Lily toevallig vrienden wordt met haar man en opduikt op borrels met haar vrienden, begint Katherine nerveus te worden. Is zij paranoïde? Wil Lily alleen maar carrière maken, of heeft ze een veel gevaarlijker, duister motief?

De stagiair van Helen Monks Takhar is een vlijmscherpe thriller waarin die ene vraag centraal staat: wat doe je als de nieuwkomer je grootste rivaal wordt?

‘Onmogelijk om weg te leggen.’ – Kirkus

‘Een ondraaglijk spannende thriller, die je langzaam besluipt en barst van de schokkende en genadeloze plottwists.’ – Publishers Weekly

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
Eerste editie
14 september 2021
Laatste editie
14 september 2021
ISBN
9789401615655


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: De stagiair

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken