Advertentie

De suite

218

Rank 8296 Gelezen 356 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 97 Favoriet 6 Recensies 1
Thrillers & Spanning Lijsten 1 Top25's 2   Topics 0

Als hotelmanager van een populair hotel op Tenerife heeft alleenstaande moeder Joyce Ruitenbeek geen alledaags leven. Met hard werken heeft ze inmiddels een zeer goede reputatie opgebouwd. Nu Russische toeristen het eiland als perfecte vakantielocatie hebben ontdekt, is het drukker dan ooit. En al heeft ze niet veel quality time om met haar tienerzoon Jason door te brengen, ze probeert hem toch zo goed mogelijk op te voeden.

Op een avond moet Joyce overwerken. Onverwachts wordt ze overmeesterd door twee mannen die haar bedwelmen. De volgende dag komt ze bij in één van haar eigen hotelsuites, maar ze kan zich niets herinneren. Dan wordt ze gebeld door een man die haar kan vertellen wat haar overkomen is, en waarom. Ze moet een suite volledig tot zijn beschikking stellen of hij zal zorgen dat het filmpje dat die nacht gemaakt is, verspreid wordt en haar leven zal vernietigen…

+


Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Eerste editie
18 juni 2015
Laatste editie
18 juni 2015
ISBN
9789400504875
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Esther Jansen
Rapporteer deze bijdrage

Advertentie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De suite

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.