Advertentie

De survivalgids beelddenken

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Annick Beyers en Sandra Kleipas schreven samen ‘De Survivalgids Beelddenken’. Een praktisch, leuk, humorvol boekje speciaal voor kinderen. Het boekje vertelt wat beelddenken precies doet en hoe je jezelf en je ‘beelddenk-hoofd’ nog beter kunt begrijpen.

Door het hele boek heel staan praktische tips, leuke weetjes en herkenbare voorbeelden die samen met een passende illustraties een beelddenker nodig meer doet beseffen hoe waardevol het is om een visuele manier van denken en leren te hebben.
Het boek sluit af met tips voor ouders en leerkrachten.

Denk je in beelden, in plaatjes en filmpjes? Heb je een duidelijk beeld nodig om iets te begrijpen? Lijk je vaak te dromen? Vergeet je regelmatig de tijd? Leer je makkelijker door iets te doen en te ervaren? Herken je jezelf in deze kenmerken? Dan kun je in dit boek ontdekken of je een beelddenker bent en hoe je daarmee kunt omgaan.

Kijk binnenin en ontdek:

wat het betekent om een beelddenker te zijn
waarom beelddenken wel eens vervelend kan zijn
de voordelen van beelddenken
een heleboel interessante weetjes
tips voor op school en thuis
... en nog veel meer.

Dit boek is speciaal voor jou geschreven. Lees het en ontdek hoe je je creatieve ‘beeldenhoofd’ nog beter kunt gebruiken. Er staan heel wat tips en verhalen in die je kunnen inspireren. Je kunt het boek alleen lezen of samen met iemand anders (je ouders, je leerkracht...). Doe iets goeds met de beelden in je hoofd; ze wijzen je de weg!
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Abimo
ISBN
9789462346307
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic