Advertentie
De telduivel

De telduivel

16
Gelezen 20 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 4 Recensies 2
Lijsten 1 Spots 1 Top25's 1   Topics 0
Een hoofdkussenboek voor iedereen die bang voor wiskunde is.

Wiskunde? Hou op zeg! Voor veel mensen is wiskunde een warboel van getallen, sommen en onbegrijpelijke berekeningen. Ook Robert, de jongen in de blauwe pyjama, moet er niks van hebben. Tot hij bezoek krijgt van een telduivel en twaalf nachten lang met getallen aan het goochelen is. Dan blijkt dat wiskunde een spannend en grappig spel is dat Robert en ook de lezers geen enkele moeite kost.

Wiskunde is niet moeilijk. Zodra het telduiveltje met zijn toverstok zwaait, verdwijnt de angst voor getallen als sneeuw voor de zon.
Uitgeverij
De Bezige Bij
Laatste editie
10 april 2013
ISBN
9789023479253
+

Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Boekenbengels en Leesbeesten / Wie kraakt de code?
05 juni 2018 19 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Verrassende blik op rekenen en wiskunde

door: Meestergeert 1 like
Robert moet niks van wiskunde hebben, hij krijgt op een nacht bezoek van een telduivel. Deze duivel neemt hem elke nacht mee en gaat samen met hem goochelen met getallen. Interessant boek wat op een aantrekkelijke manier de bijzonderheden van de wiskunde beschrijft. Sommige onderwerpen zullen...

Een ander perspectief

door: keesveerman 1 like
De Telduivel van Hans Magnus vertelt het verhaal van een jongeman met een afkeer jegens het volgens hem saaie, droge en vooral ingewikkelde domein van rekenen-wiskunde. Na een sleur van afschrikwekkende nachtmerries besluit de Telduivel een bezoek te brengen aan de jongeman en neemt hem mee op een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook