Advertentie
De terugkeer van de wespendief

De terugkeer van de wespendief

19
Gelezen 19 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 15 Favoriet 0 Recensies 3
Literatuur & Romans Lijsten 3 Spots 3 Top25's 2   Topics 0

Simon Antonisse is een boekhandelaar in crisistijd die door de tegenvallende verkoop wordt gedwongen zijn winkel te sluiten. Het noodlot slaat toe als hij tijdens een autorit getuige is van een zelfmoord. Dit slaat bij hem in als een bom. Herinneringen uit zijn jeugd dringen zich steeds meer aan hem op en Simons leven verandert langzaam in een stormachtige droom. Alleen Regina, een jong meisje dat hij per toeval tegenkomt, weet hem de rust en liefde te geven waar hij naar verlangt.

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
176
Uitgeverij
Oog & Blik
Laatste editie
02 oktober 2014
ISBN
9789054924401 , 9789054924494
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Scifi & Fantasy Café / Tips van Tante Tau
05 juli 2018 20 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lees verder
Hebban recensie

Indringend kunstwerk

door Moira Macfarlane op 02-06-2017

Aimée de Jongh (1988) studeerde animatie aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam. Veelzijdig en getalenteerd zal zij bij de meesten vooral bekend zijn vanwege haar dagelijkse stripstrook Snippers in Metro, waarvoor ze sinds 2012 tekent. Met De terugkeer van de wespendief maakte ze een paar jaar geleden haar droom om een graphic novel te maken waar.

De terugkeer van de wespendief is een...


Lezersrecensies (2)

Intelligente graphic novel

door: *Tau* 1 like
Verhaal In deze graphic novel draait het verhaal rond Simon Antonisse. Samen met Laura baat hij de boekenwinkel uit die hij van zijn vader geërfd heeft. De zaken gaan echter niet zo goed en Laura probeert Simon te overtuigen om de winkel te verkopen. Maar dan vindt er een ingrijpende gebeurtenis...

Dood en de wespendief

door: Ellen IJzerman (prowisorio) 1 like
Aimée de Jongh heeft met De terugkeer van de wespendief haar eerste graphic novel uitgebracht en daarmee een droom verwezenlijkt. Het liefst van alles had ze In de ban van de ring verstript, zo vertelt ze in een interview, maar vanwege problemen met het verkrijgen van de rechten om dat...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook