Advertentie

De Tovenaars van Ooit 4 - Nooit en voor altijd

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Nooit en voor altijd is het vierde en laatste deel in de magische Tovenaars van Ooit-serie van Cressida Cowell (bekend van Hoe tem je een draak?). Eerder verschenen De Tovenaars van Ooit (deel 1), De heksenval (deel 2) en Drie keer kloppen (deel 3). Het vierde deel is net als de andere delen verkrijgbaar in een prachtige gebonden uitgave.

Xar en Wens hebben nu alle ingrediënten gevonden voor een betovering om van de heksen af te komen. De koningsheks roept ze op om naar het Verloren Meer te komen. Maar Xar en Wens moeten eerst nog de toverdrank in de Magische Beker van Tweede Kansen brouwen. En dan moeten ze ook nog zien te ontsnappen aan een hongerig monster… Zal de toverdrank sterk genoeg zijn om de vloek over de wilde bossen eens en voor altijd op te heffen? Of zullen de heksen voorgoed de baas blijven?

‘Echt een aanrader voor kinderen die van boeken met een magisch karakter houden.’
Hebban.nl

Cressida Cowell is de auteur en illustrator van de megapopulaire Hoe tem je een draak?-serie. Wereldwijd zijn er meer dan 8 miljoen exemplaren van verkocht en de serie is ook succesvol verfilmd door DreamWorks.
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
400
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
29 juni 2021
Laatste editie
29 juni 2021
ISBN
9789024595761 , 9789024595778


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: De Tovenaars van Ooit 4 - Nooit en voor altijd

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.