De verlossing
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 79 4 167 3 74 2 9 1 3
VN:

Verlossing

332

Rank 2064 Gelezen 380 Aan het lezen 16 Wil ik lezen 209 Favoriet 16 Recensies 10
Thrillers & Spanning Lijsten 1 Spots 4   Topics 0

Tijdens een bezoek aan zijn vroegere woonplaats Burlington in de staat Ohio, wordt Amos Decker benaderd door een man die hij in eerste instantie niet herkent. Maar wanneer de man zich aan hem voorstelt, gaan alle alarmbellen af.
Meryl Hawkins was de eerste persoon die Decker ooit arresteerde voor moord, vele jaren geleden toen Decker als jonge rechercheur aan het begin van zijn carrière stond. Het betrof een viervoudige moord – twee mannen en twee kinderen – en het bewijs was overweldigend: op de plaats van de misdaad achtergelaten DNA en een vingerafdruk lieten er geen twijfel over bestaan wie de dader was. Hawkins werd gearresteerd, berecht en veroordeeld tot levenslang.
Nu, twaalf jaar later, vertelt Hawkins aan Decker dat hij is vrijgelaten omdat hij op sterven ligt. Maar voor hij sterft, wil hij nog eenmaal duidelijk maken dat de moorden waarvoor hij is gestraft, nooit door hem zijn gepleegd.

Zou Decker destijds een fout hebben gemaakt? Wanneer hij zich weer verdiept in de zaak, ontdekt hij dat het bewijsmateriaal dat toen zo overtuigend leek, misschien toch niet zo zuiver was. Samen met zijn vroegere partner Mary Lancaster gaat hij op zoek naar de waarheid, maar dat neemt niet iedereen hem in dank af…

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Serie
Amos Decker (5)
Aantal pagina’s
400
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Eerste editie
07 mei 2019
Laatste editie
07 mei 2019
ISBN
9789400510029 , 9789044977189 , 9789400512917
Boekinformatie wijzigen


Recensies (10)

Keuze van de redactie
Kees van Duyn Hebban Recensent

Amos Decker ontwikkelt zich

door: Kees van Duyn

Eigenlijk heeft David Baldacci geen enkele introductie meer nodig. Hij is een veelschrijver van wie de laatste twintig jaar minstens twee thrillers per jaar zijn verschenen. Het zal daarom niemand verbazen dat zijn boeken in meer dan 45 talen zijn vertaald, maar ook dat er wereldwijd meer dan 130...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Verlossing

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken