Eén minuut voor middernacht
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 86 4 149 3 61 2 6 1 0

Eén minuut voor middernacht

302

Rank 6090 Gelezen 341 Aan het lezen 15 Wil ik lezen 194 Favoriet 18 Recensies 7
Thrillers & Spanning Newsroom 1 Lijsten 2 Spots 1   Topics 0
FBI-agent Atlee Pines leven veranderde voorgoed toen op jonge leeftijd haar tweelingzus Mercy werd ontvoerd – en waarschijnlijk vermoord. Wanhopig zoekt ze sindsdien naar antwoorden die een einde moeten maken aan de kwellende onzekerheid, totdat op een dag alle opgekropte woede en frustratie een uitweg vinden. Ze kan zichzelf tijdens een arrestatie niet langer in de hand houden en mishandelt een verdachte.
Gedwongen om tijdelijk een stap terug te doen, keert Atlee terug naar Andersonville, Georgia, het dorp waar ze is opgegroeid. Met behulp van haar assistent Carol hoopt ze erachter te komen wat er precies is gebeurd tijdens die traumatische nacht toen Mercy werd meegenomen. Maar vrijwel meteen na haar aankomst wordt het lichaam van een vermoorde vrouw gevonden, met een bruidssluier over haar gezicht gedrapeerd. Al snel volgt een tweede slachtoffer.
Atlee is vastbesloten het onderzoek naar de ontvoering van Mercy voort te zetten, maar ze moet nu ook een seriemoordenaar zien te stoppen voordat er nog meer slachtoffers vallen. Ze komt er al snel achter dat in een kleine gemeenschap vol geheimen – die mogelijk te maken hebben met Mercy’s verdwijning – het verleden soms beter met rust gelaten kan worden…
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Serie
Atlee Pine (2)
Vertaald door
Jolanda te Lindert
Aantal pagina’s
429
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Eerste editie
19 november 2019
Laatste editie
19 november 2019
ISBN
9789400510036 , 9789044977196 , 9789400514164


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door VM van Erp - van Dijk
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (7)

Keuze van de redactie

Op naar het derde deel

door: Onno van Rijen 2 likes

David Baldacci introduceerde FBI-agent Atlee Pine in De lange weg naar genade. In dit tweede deel keert Pine terug naar Georgia. Baldacci is een schrijver die het verhaal tijdens het schrijven laat ontwikkelen. Vooraf weet hij niet precies wat zijn personages gaan ondernemen en hoe zijn boek zal...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Eén minuut voor middernacht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken