Advertentie

De verzamelaar

58

Gelezen 61 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 42 Favoriet 3 Recensies 12
Thrillers & Spanning Lijsten 1   Topics 0

In Medford Massachusetts wordt het lichaam van een jonge vrouw ontdekt, begraven in het Middlesex Fells reservaat. Al gauw blijkt dat het om een seriemoordenaar gaat. Wanneer ze de moordenaar dood terugvinden, staan de rechercheurs voor een raadsel. Tactisch rechercheur Spencer Bennet wordt belast met de zaak. DNA-analist Jennifer Rowley ondersteunt rechercheur Bennet met haar expertise. Samen met haar collega's probeert ze zo snel mogelijk al het materiaal van de zaak te onderzoeken in een race tegen de klok. Er zijn nog een aantal vrouwen vermist, die waarschijnlijk in handen zijn gevallen van deze seriemoordenaar. Spencer en Jennifer kampen beiden met een verleden. Daardoor trekken ze naar elkaar toe, maar houden elkaar op afstand. Voor een van de twee zal zijn of haar grootste angst werkelijkheid worden.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Detective
Thriller
Aantal pagina’s
186
Uitgeverij
Verba Montem
Eerste editie
28 december 2015
Laatste editie
03 juni 2016
ISBN
9789082509502 , 9789491897542 , 9789082509519


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (12)

Keuze van de redactie

Een verrassend debuut

door: Joop Hazenbroek 1 reactie 1 like

De meeste auteurs zijn over niets zo onzeker dan over hun debuut. Is hetgeen wat ze hebben gepubliceerd wel lezenswaardig, zal het boek wel verkocht worden, de recensies positief zijn, en vooral of de vele uren die er aan vooraf zijn gegaan, niet voor niets zullen zijn geweest. Zie hier de...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De verzamelaar

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken