Advertentie
De Vriendin van de Luitenant

De Vriendin van de Luitenant

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Lord John Montgomery, de 12 jarige zoon van de hertog van Rothford verneemt aan het sterfbed van zijn beroemde moeder dat hij zal moeten trouwen met een onbekend meisje: Lizzie Campbell.
Als hij 24 jaar oud is en Lizzie 16 breekt de tijd aan voor het huwelijk. Omdat hij Lizzie al haatte voor hij haar ooit gezien had laat zijn vader Lizzie naar Edinburgh escorteren door de veel te knappe luitenant Lochiel Cameron, die ook nog eens de buitenechtelijke zoon is van de hertog.
Lizzie begint uit woede over Lord John's onverschilligheid een liefdesrelatie met Lochiel, die voor hen zelf en iedereen om hen heen verstrekkende gevolgen zal hebben.
Deze historische roman speelt zich af aan het begin van de 19e eeuw (1792-1804) toen Napoleon Bonaparte bijna elke veldslag op het Continent won. De Vriendin van de Luitenant is Boek 1 in de serie Wellingtons Helden. DE COLLAGE EDITIE BESTAAT UIT 9 BOEKEN.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
494
Uitgeverij
Hermesse James Boekerij
Laatste editie
16 mei 2019
ISBN
9789492397539
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic